Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2013 16:01 - КАКВО ПРЕДСТВЛЯВАТ ГЕОПАТОГЕННИТЕ ЗОНИ И КАК ДА СЕ ПАЗИМ ОТ ТЯХ
Автор: sandlih Категория: Други   
Прочетен: 8231 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.02.2013 16:03



Малко предисловие, но не по д-р Неумивакин.

Тези зони са известни от древни времена, но под други имена, като прокълнати, гибелни или като лоши места, в които не растат дървета и цветя, боледуват или гинат хора и животни, не са пригодни за строителство на жилища и обитаване от хора или добитък. От незапомнени времена в Китай съществува системата “фен-шуй”, която и сега се прилага от запознатите с нея. Българите, а и техните древни прадеди също са прилагали, а и сега прилагат свои разбирания за такива места и начините да се откриват и избягват. За някои от тях, ще стане известно в края на основния текст.

За геопатогенните зони в научния свят първо започва да се говори и пише (една от първите работи по тази тема е от 1929 г. на немският учен д-р Густав фон Пол, к.м.), че опасват повърхността на цялото земно кълбо и оказват отрицателно и положително въздействие  върху здравето на човека (http://www.stresszones.com/History.html ). Първоначално проф. Жюлйо-Кюри обяснява за наличието на магнитни  линии, чиито страни са разположени в направлението  североизток- югозапад и северозапад- югоизток и на разстояние 5-6 м една от друга, като пресечните им точки впоследствие се наричат точки на Кюри. В  1950 г. д-р Ернст Хартман съобщава за наличието на друга мрежа, която се състои от линии с широчина  10 инча (25,4 см), пресичащи се от север на юг на всеки 2 м и от изток на запад на 2,5 м и която става известна като мрежата на Хартман. В 80-те години в много страни са проведени мащабни изследвания, с които е потвърдено тяхното съществуване и въздействие. Счита се, че престояването в мястото на съчетаване на пресечните точки на двете мрежи е най-вредно за човека. Тези места са през всяка една пресечна точка от мрежата на Хартман в направлението изток-запад и през две пресечни точки в третата в направлението север-юг. Край на предисловието.


(по д-р И.П. Неумивакин)

Какво предизвиква това явление? До появата на фракталната физика обясненията са били на емпирична основа, има ги, но какво ги предизвиква, освен чрез волята на някакви неизвестни сили, не е могло да се обясни. За сега това явление може да се обясни само с апарата на фракталната физика, която дава следното обяснение. В пространството, за сметка на електрическата природа на гравитацията / привличането/ (, а не както обяснява Нютон – на масата,к.м.) и магнитното действие между Слънцето и Земята, се създават вихрови структури - своебразни нишки между двете, но освен това създават и своеобразни “тръби”, свободни от космическия прах и метеорити и пригодени даже за полет на съответни кораби със светлинна и по-висока скорост. Такива вихрови структури се наблюдават между електрона и ядрото. Тези структури не са електронеутрални, а притежават магнитно поле, имащо слаби електромагнитни връзки и на границата на вихровите зони образува излъчване с температура 2,7 К, което днешната наука погрешно нарича “реликтово лъчение” ( потърсете в Google като напишете “реликтовым излучением”,к.м.). В редица региони на Земята тези връзки стават много силни и там се наблюдават различни катаклизми: земетресения, наводнения, конфликтни ситуации между хората . Сега е установено, че хора, които осъществяват насилие над други хора, са обкръжени от тежки микролептони във вид на сиви или тъмни концентрирати от тях, които оставят следи и на портретите на починалите.(Името, на този феномен,  микролептон е дадено от акад. А.Ф. Охатрин и се появява през 1989 г.; според него тези микролептони носят информация за състава и структурата на телата от които “излизат”,  а за изследвания на субатомни частици, каквито са те, в 1995 г. на двама американци е дадена Нобелова награда к.м.)

Тъй като в Природата всичко е взаимно свързано, при широко разпространение на социалното напрежение,  над участниците в него, се образува тъмен облак (нещо подобно на смог, но невидим с човешко око,к.м.) от биоенергетични  връзки, който придобива огромна разрушителна сила, чиито последствия е трудно да се предскажат. Това и се наблюдава в редица региони като: разкъсване на тесни връзки, в т.ч. на родови, възникване на междунационални конфликти, в които удоволетворяването на амбициозните политически стремежи взема превес над решаването на нравствените или екологическите проблеми и води до това, че обществото губи всякакви переспективи. Обикновено в такова състояние дълго не може да се просъществува. Това е в глобален план.

Относно проблема с геопатогенните зони и въздействието им на отделния индивид (живо същество), то те винаги са съществували, само че в научните среди не им е придавано дължимото значение. С развитието на биоенергетиката, игнорирането на това явление вече става невъзможно. Работата е в това, че на Земята, покрай мощните геопатогенни зони, съществува достатъчно значителна геобиологична мрежа, чиито линии вървят от север на юг на разстояние една от друга на 2 м, а от запад на изток – на 2,5 м (споменатата по-горе мрежа на Хартман, к.м.). Ако я изчертаете, то в местата на пресичането на линиите й се редуват плюс и минус.

Както е доказано в последно време, тази мрежа се уплътнява или раздежда в местата на разломите на земната кора, в низините, в наводнените от реките райони, което още повече се отразява на здравето на хората и животните. Ето защо в по-стари времена, като правило, са подозирали или знаели за въздействието на такива влияния и са имали ясни правила, които са прилагали, когато са избирали  къде да строят жилищата си (обикновено на възвишения) или, например, какви дървета да държат по домовете си, за да ги предпазват от беди или болести .

Геопатогенните зони концентрират не само електомагнитните излъчвания на физическите полета на Земята, но и влияят отрицателно на здравето на хората. Работата е това, че ако гледаме отгоре и можем да виждаме невидимото, то в местата на пресичането на линиите  им се образуват места с по-концентрирана енергия от тази на съответните линии, но последователно редуващи се със знак плюс и минус. Както е доказал В. Пичугин, тази енергия, която се вижда, но и фотографира, върви от долу нагоре, и което  е характерно, тя се оказва хранителна среда за т.н. “демони”/бесове, които, по негово мнение и това на М. Дмитрук и др., се явяват една от разновидностите на полевата форма на  живота на низшите форми. Тези отрицателни демони/бесове живеят в местата на пресичане на линиите на зоните, там където са тези, да ги наречем, електрически мрежи, и главното в човешките души, чиято психосфера, е омотана като че в паяжина с тъмни мисли и чувства.

Несъпротивляването на злото е основната на живота на “нечистата сила”, която, като вампир, се храни с енергията на човека и превръща неговия живот в кошмар. Екстрасенсите, които не умеят да регулират собствената си биоенергетика, по време на индивидуални или колективни сеанси, въздействайки на отслабената аура на хората, като я пробиват и подхранвайки се, превъщат човек в енергонезащитен и енергозависим, т.е. още повече усложняват и влошават неговото състояние или болестта му.

Оказвайки влияние на тънкото енергетично ниво на човешката психика на човек, тези отрицателни енергетични концентрации може даже да приемат материализирана форма, образи (човек действително вижда чертите на образ или образи), от което хората загубват и ума си. Сега погубената душа, смята М.Дмитрук, е средство за съществуването на нечистата сила, която провокира човека за греховни дела, въвежда го в неустойчиво емоционално състояние, когато той слабо контролира своите постъпки, Тъй като тя живее с тази отрицателна енергия и прави човека болен като често го довежда до гибел. Ето къде има безкрайна работа  за психиатрите, които в края на краищата трябва да разберат, че в зависимост от насочеността на биоенергията, хората могат да бъдат както здрави, така и да стават болни. Дали в това не се крие същността на многобройните психически заболявания, пред които официалната медицина, като правило, се оказва безсилна?!

Спасението на човека от тези демони/бесове е в това да върви по праведния път, по християнския път. Неуязвими за всякакви нечисти сили са хората, които не се подават на лакомия, страх, излишна гордост, завист, злоба, униние, корист.

Вярата, надеждата, любовта са тази сила, която прави човека с устойчива системата в биоенергетичен план. Ако възникне някакъв проблем, който е свързан с някои от горе споменатите процеси, то съществуват възможности и методи за защита от такива отрицателни геопатогенни зони, без да се стига до специалистите, които могат да окажат адекватна биоенергетична помощ.

Тези отрицателни геопатогенни зони може да се определят с помощта на махалото – черен копринен конец/нишка с дължина около 20 см, на единия край на което е завързан някакъв предмет като пръстен, мънисто и друго подобно или с багети, които се пресичат над "плюса" и раздалечават над "минуса" на съответните геопатогенни линии.

Над “плюса” такова махало в съответствие със зададената от вас програма ще се върти по часовата стрелка, а над “минуса” – обратно на нея. Когато спите и горната ви част на тялото ви се намира над “плюса”, за сметка на постоянната акумулация на отрицателна енергия, може да заболеете, в това число и с онкологично заболяване. Преместете си кревата в центъра на правоъгълника между местата на пресичане на линиите от мрежата   и при други равни условия, проблеми със здравето няма да има (същото се отнася и за мястото, където се налага да бъдете продължително време, например работното). В тази връзка трябва така да се разположи леглото си, че главата да бъде на север, северо-запад или северо-изток. (ако това не е така, обикновено малките деца по време на съня си на широко легло се въртят по посока на часовниковата стрелка, до като заемат такова разположение,к.м.). легото е най-добре да е в срадата на стаята и главта да бъде към прозореца. Ако то е до стена и заема някакъв прав ъгъл, това създава отрицателно биоенергоинформационно поле.

Ако се поинтересувате как е бил решен този въпрос в по-далечното минало, ще установите, че стаите са били със закръглени ъгли, както масите или табуретките, което е създавало оптимални комфортни условия за живот. Има интересни съобщения, които се отнасят за раждането на деца. Ако все се раждат деца от един и същи пол, а искат да имат от дугия, то се сменя позицията на леглото на 90о и като по поръчка се получава желаното. Причината се корени в изменението на направлението на силовите полета, което изменя и характера на движение на сперматозоидите; те стават по-активни.

Но какво да се прави, ако жилището  е с малки размери? За да се отстрани неблагоприятното влияние на геопатогенните  зони, може да се използват колофон, кехлибар, смола, желязна руда, късчета мрамор, парчета от счупено оглеадало и от растенията- чесън, лук, кестени, папрат разположени на скаричка под леглото на мястото на “плюса”. Всяко живо или неживо има своята резонансна честота, отличието им е в това, че при неживите тя е постоянна, а при живите, като динамична система, тя се мени, като може да усилва или намалява електомагнитното влияние.

Не на всеки понасят златните изделия, а и от други амалгами, например при протези или верижки. Ако човек забележи, че получава главоболие или започне да усеща неприятности в устната кухина – незабавно следва да вземе мерки и дори се освободи от тези метали и амалгами. От известно време тази практика е прекратена при зъболечението и се ползват порцеланови или пластмасови протези.

Добро влияние върху състоянието на организма оказва дървото. У дома е желателно да се дръжат парчета от вашето дърво. Тополата или  трепетликата  отнемат главоболието и отрицателната енергия, ако се положи парче от тях върху слепоочието на човека. Дъбът, ябълката, брезата (а в много старите писания се говори и за глога, к.м.), “помпат” или нормализират положителната енергия и влияят добре при заболявания на сърцето, както и потенцията на мъжете и жените.

Децата и животните са много добри сензори в тази област. Бебето, например, винаги неволно избягва зоните, където в стаята има пресечна точка”плюс” на геопатогенните зони, за това винаги леглото му трябва да се разполага  там където то си играе. Котката, обратно, обича “плюса”, докато в същото време кучето – не. То стои само в средата на неутралното поле. Забелязано е, че то никога не влиза в кучешка колиба, която стои над пресечна точка “плюс”  и това не е каприз. Преместена колибката малко в страни, то бързо я усвоява и е признателно на стопанина си.

Кокошките никога не се  качват да нощуват на място, което е над “плюс”, а и в носенето на яйца в така разположен полог, настъпват аномалии. Мравките строят своите мравуняци само над “плюсовете”; дървото боледува над “плюс” – например при брезата се появяват гъбички, своеобразен рак на дървото. Това същото се наблюдава и при плодните дървета.

От най-древни времена, църквите винаги се строят на терен,  в чиито най-съкралните места няма пресечни точки на геопатогенните зони. Строителството им е започвало след като се установи където стадо от овце по време на паша ляга да си почива, разбира се като при това строителите се съобразят с релефа и изгледа на местостта. Не бива да се строят домове в най-ниските места на местността, в заливни зони, на дъното и брегове на пресъхнали реки и др., където гепатогенната опасност е повишена и за да не се допуска повишен риск от онкологични, сърдечно-съдови и алергични заболявания.

Има и нещо оптимистично по отношение на тези тези зони, извършените много бройни изследвания са доказали, че те са опасни само при продължително престояване в тях, а кратковременните престоявания са безопасни. Започнете ли да усещате неразположение и дискомфорт, при продължително престояване на едно и също място, е най-добре да се погрижите да установите от какво се причиняват те и да предприемете мерки за защита си, а по-съобразителните първо извършват съответните проверки и осигуряват адекватните защити.





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sandlih
Категория: Други
Прочетен: 350403
Постинги: 75
Коментари: 24
Гласове: 108
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031