Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2014 18:07 - Да си помогнем ефикасно и сами при стомашно разстройство
Автор: sandlih Категория: Други   
Прочетен: 1859 Коментари: 0 Гласове:
1



Нещо полезно и с бърз ефект срещу стомашното разстройство. Става дума за два начина за възстановяване на нормалното здравословно състояние.
Първи начин по д-р Неумивакин И. П., създателят на космическата медицина и хранене. Кипвате една чаша вода и я отвеждате от нагревателния уред или след като сте я нагрели силно в микровълновата печка. След отвеждането й веднага започнете да добавяте захар за да получите колкото може по-концентриран разтвор. После започнете да го пиете на малки глътки, до като е още горещ или топъл. Може да повторите процедурата, ако не сте успели от първият път.
Втори начин. Есента се снабдявате с един плод от нар. Отделяте корите от семената, а последните може да ползвате с успех за други цели. Изсушавате корите и ги прибирате в затворен стъклен съд на подходящо место за съхранение. Настъпи ли момента на разстройството, изваждате една-две от коричките с размери като на монета от 1 лв, наливате с вода половината на едно джезве или канче и след като тя кипне, пускате в нея коричката и отвеждате. Оставяте 4-5 мин коричката да кисне и водата да промени цвета си, което е сигнал, че това, което е трябвало, се е разтворило. Почвате да пиете на глътки от отварата, но не цялата на веднъж. След по-кратък или по-продължителен период, ако се появи позив, пак изпивате от отварата без да я затопляте. Скоро след всяка от тези процедури състоянието на стомаха и корема се нормализира. Може и да ги съчетавате.
Още по-бърз ефект и по-ефикасно е, ако, след като изпиете съответните глътки от тези разтвори, на разстояние на ширината, в областта на първата фаланга, на трите пръста, показалеца, средния и безименния, в ляво и дясно от пъпа си, на неговото ниво, с опипване, намерите две точки, които ще ви болят. Натискайте ги по 1-2 мин с пръстите си, така че да усещате болката. Така ускорявате оздравителният процес.
Когато се уверите в ефикасността на тези процедури, ги споделете с нуждаещите се. Безвредни са за деца; но не са за пеленачета.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sandlih
Категория: Други
Прочетен: 350396
Постинги: 75
Коментари: 24
Гласове: 108
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031