Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2013 16:47 - БИОЕНЕРГЕТИЧНАТА СЪЩНОСТ НА ЧОВЕКА 2
Автор: sandlih Категория: Други   
Прочетен: 1979 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.01.2013 09:56


(продължение)

Известно е, че всеки човек има собствено електромагнитно излъчване, така нареченото биополе, аура (ореол, полъх, ветрец, повей,к.м.), а не си знае възможностите.

В тази връзка няма как да не си спомним за гражданския подвиг на Джуна, която не само съдействала за възникване на интерес към това необикновено за руснаците явление, екстрасензориката, но и чукала на всички врати и говорела: гледайте, изучавайте, обяснете защо аз излекувам хора, които официалната медицина не може.

В третото хилядолетие от Р.Х. човек ще си остане външно същия, но вътрешната му, духовната, същност трябва да претърпи съществени изменения, и такива явления, като ясновидството, телепатията, а е възможно и телепортацията, могат да станат такива обикновени явления като радиото, телевизията, компютрите, за които преди 100 и дори 50 години никой нищо не е знаел.

В основата на метода бил взет начина за биолокация или  за търсене на подземни води, които са отдавна известни в геологията. Сумарната квантова обвивка / ореол, която обкръжава човека, има равни контури при здравия индивид, които могат да се изменят в зависимост от състоянието му, но се намират някъде в пределите на 40-50 см от границите на тялото му. 

При здравите хора, особено които са физически и духовно богати, биополето може да се увеличи до няколко десетки метра от тях. Всеки от вас читателите, вероятно, сте с срещал с хора, които като че излъчват енергия, от която общуването с тях става леко и човек не изпитва никакви неприятни усещания. Просто се намирате в силно положително биоенергично поле. А вероятно сте попадали и в обратно състояние. Аурата “облича” човека като че с надут балон/мехур. И този, който вижда цвета на биополето на здравия човек, забелязва бледо-зеленикавия, зеленикавия, жълтеникавия му отенък с равно отдалечени от него контури. В случай на заболявания покрай оцветяването (със сиви, тъмни тонове, които като правило, са присъщи на злите, жлъчните хора) този “мехур” изменя конфигурацията си: наблюдават се изгърбвания, вдлъбнатини, по които се определя характера и степента на изразеност на заболяването. При болните биополето има тенденция към смаляване, например, при биополева граница от 25-30 см, в човека действително има болест, и колкото по-малка е аурата,  толкова по-ярко е изразено това заболяване.

За да се установи, как работи организмът, трябва да му се осигури физическо натоварване и с помощта на специални прибори да се регистрира характера на изменение на дългите вълни на един или друг орган. Вече  е известно, че с началото на заболяването на дадения орган се изменя честотната характеристика на лъчението му, която се отличава от генерираната честота на здравата клетка. Подбирайки оптималните характеристики на електромагнитното поле с дългата компонента, създавайки “неудобен” режим на колебания и въвеждайки ги в организма на болния човек в резонанс с болната клетка, може да потиснем ритъма й, и тя да загине. Не е ли в това секрета в работата на екстрасенсите, които, ставайки излъчватели на електромагнитно поле, подавят жизнената дейност на болните клетки или ги заставят да работят в нормален режим?! Тъй като информацията от човека може да се “прочете” както непосредствено, така и по телефон, фотография, фантом, включвайки се към Единната информационна банка, може да се определи патологията или, с профилактична цел, да се научи за измененията, които са станали в организма, но за което самия човек още не знае.

Ние (д-р И.П. Неумивакин,к.м.) работим с рамка (багета,к.м.), направена от тънка стоманена жица с дебелина 1-2 мм и дължина 15 см. Тази жица е прегъната под прав ъгъл в съотношение 1:2. Краищата й трябва да са заострени като на антена. По-късият край е разположен в тръбичка  с малко по-голям диаметър от този на рамката, за да е много малък луфта. Краят на тръбичката трябва да се огъне, за да се намали инерционния момент до крайност. Някои специалисти за тази цел използват ахатови лагери. Ефективността на биолокацията се определя не от кострукцията на приспособленията, а от възможностите на оператора. И ако искате да зададете въпрос по принцип: да – не, има ли болест, и каквва е, или няма, работата става на подсъзнателно ниво, интуицията. Краищата на рамката/багетата – това е антената, вие сте приемникът, а пациентът – предавателя. При определена натренираност, точността на диагностиката с помощта на биолокацията е много висока. Вие може да четете всякакви показатели както физиологически, биохимически, така и други, в зависимост от поставената задача. Такъв метод, особено в ръцете на лекаря, е незаменимо и ефикасно средство, което му позволява не само да си изяснява общото състояние на организма, да установява мястото на процеса и степента на неговото развитие, което е особено важно при състояния, когато пациентът още не знае за това, което е започнало в него. Ние (д-р Неумивакин,к.м.) си представяме, че в недалечно будеще изучаването на въпросите по биоенергетиката, така както и тези на биолокацията, ще заемат дължимото им място в последните курсове на медицинските и биологическите вузове.

Между другото, както може да се използват биорамките/багетите, така може да се използва и махалото за определяне на годността на продуктите: трябва ли да ги ядете или не. Постарайте се само да работи подсъзнанието ви: ръката трябва да е абсолютно свободна, без напрежение, след съответната тренировка с помощта на такова махало може да четете всякаква информация за миналото, настоящщето и бъдещето.  Мозъкът на човека представлява своеобразни “съсиреци” от соматична плазма, която работи като детектор / индикатор, когато се намира в пасивно състояние. Ето защо на границата на съня и бодърстването, т.е. в състоянието на медитация или автотрнинг, възприемането на външната информация нараства и мозъкът е много добре настроен на честотата на резонанса на магнитосферата.

Овладяването на метода на биолокацията практически може всеки лекар. Още по-добре би било, ако това се съчетава с развитието и на екстрасензоториката. При това той не би трябвало да постъпва като тесен специалист, а като лекар с широк профил, който разглежда човека в единство и синхронност с неговите прояви, разбиращ зависимостта на възникването на едни или други разстройства. Познаването на различните нетрадиционни подходи към болния човек, основите на разделното хранене, мануалната терапия, корекцията на биополевата обвивка, възможностите на природните фактори ще позволи на лекаря не само да постави точна диагноза, но и без лекарства да излекува практически всяко заболяване при задължителното изпълняване от болния на всички предписани му препоръки. В потвърждение на това може да послужи фактът, че един от авторите на книгата (от която е този откъс, к.м.), Л.С. Неумивакина, (съпруга на д-р И.П. Неумивакин,к.м.) лекар с голям опит в работата, терапевт и рентгенолог, се излекува сама с помощта на предлаганите ви препоръки ( в по-преден текст,к.м.), когато медицината се оказа безсилна. Сега тя, усвоила методите на биолокацията, с успех извършва разчитане на информацията за миналото, настоящето и бъдещето, осъществява диагностика по фотография, на разстояния и с успех лекува различни заболявания без използването на каквито и да е лекарства. Много е важно да се работи, когато болният ви се доверява и душевната му настройка е в пълен синхрон с това доверие. Това позволява да се използват огромните резервни възможност на организма и да се лекуват хората, независимо от какво са болни.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sandlih
Категория: Други
Прочетен: 352551
Постинги: 75
Коментари: 24
Гласове: 108
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930